Kérjük Önöket, hogy az alábbiak figyelembevételével foglalják le időpontjaikat rendelőnkben:

A honlapon található időpontfoglaló alkalmazás használatával Ön elfogadottnak tekinti a foglalási szabályzatban megfogalmazott feltételeket.

Az időpontfoglalás csak abban az esetben válik érvényessé, ha a visszaigazoló email megérkezett. Ha nem érkezett visszaigazoló email, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeinken.

Késés esetén:

Az idő ugyanúgy fontos számunkra is, mint az Ön számára, ezért kérjük az időpontra mindig időben érkezzen, csak így tudjuk garantálni a minőségi szolgáltatást. Ha már látja, hogy késni fog, kérjük hívja fel rendelőnket telefonon. A késés függvényében tudjuk tájékoztatni, hogy a vizsgálatot el lehet-e végezni a megmaradt időben. Abban az esetben, ha a késés miatt már nem marad elegendő idő a vizsgálatra, új időpontot egyeztetünk.

Ha nem jelenik meg az Ön által lefoglalt időpontban:

Abban az esetben, ha Ön nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és ezt nem jelezte felénk legalább 24 órával a lefoglalt időpont előtt, a következő foglalásnál a lefoglalt, de igénybe nem vett szolgáltatás árának 50%-át felszámítjuk.

Ebben az esetben az újonnan lefoglalt szolgáltatást kizárólag abban az esetben tudjuk biztosítani, amennyiben a korábbi, le nem mondott szakrendelési díj 50%-át, valamint az újonnan lefoglalt szakrendelés teljes díját együttesen előre megfizeti a MEDOLIS MEDICAL CENTER részére.

Együttműködésüket és megértésüket előre is köszönjük!